ما باید به دنبال چیز خوبی در میان مشکلاتی باشیم که از هر طرف ما را احاطه کرده است ، حداقل یک چیز ، به دنبال آن می بینید: ما غذای کمتری را در سطل آشغال می ریزیم. 5 فوریه ، روز پیشگیری از اتلاف مواد غذایی و دو مطالعه از دانشگاه بولونیا ورصدخانه زباله، اشاره کنید که چگونه قفل کردن به خانه های ایتالیا برمی گردد ، قانونی است که پدربزرگ و مادربزرگ ما مطابق با نامه از آن پیروی می کنند و ما این راه را گم کردیم: چیزی را دور نریزید. باقیمانده مواد غذایی که پیش از این به سختی وجود داشته است ، در سال 2019 به 5،824،972 تن رسیده است (15 میلیارد یورو ، 0.88٪ از تولید ناخالص داخلی). رودخانه پرآب که در صورت انتقال به طور کلی ، 132،385.7 تایر را پر خواهد کرد ، خطی به طول 2،482.2 کیلومتر. این یک بار طاقت فرسا برای آینده همه است ، که همچنین به طور مساوی بر تمام کشورهای صنعتی سنگین است ، جایی که 70 درصد این خونریزی غذایی در خانه و فقط 30 درصد در زنجیره تولید و توزیع اتفاق می افتد. درصدی که در فقیرترین کشورها برعکس می شود.

جمعه بعد ، 5 فوریه 2021 ، روز ملی پیشگیری از اتلاف مواد غذایی خواهد بود. کمپین پسماند (SPRECOZERO.IT)

“محدود کردن زباله حتی پس از همه گیری”

کسی که تقریباً 20 سال است این داستان را بدون از دست دادن قلب دنبال می کند ، پروفسور آندره Segre است ، که پس از ریاست دانشگاه در دانشگاه بولونیا ، “آخرین بازار آخرین دقیقه” را ایجاد کرد تا کالاهای فروخته نشده را به خاطر همبستگی بازگرداند ، از توزیع در مقیاس بزرگ و متعاقب آن Waster Watcher ، اولین رصدخانه زباله های مواد غذایی خانگی در کشور. “ما قبلاً علامت کاهش اتلاف مواد غذایی را در سال 2019 به ثبت رسانده ایم.” سگر یادداشت می کند و مشاهداتی که در ماه های اخیر انجام داده ایم این موضوع را تأیید می کند.

امروزه ، مطالعه ای از ایپسوس در حال انجام است و همه چیز من را به فکر فرو می برد و امیدوارم که این روند را تأیید کند ». مائوریتزیو مارتینا ، وزیر پیشین سیاست های کشاورزی و به تازگی معاون مدیر کل فائو منصوب شده است ، نیز موافق است: “در طی همه گیری ، مردم نشان دادند که در حال هدر دادن ضایعات مواد غذایی هستند. نکته مهم ، وقتی وضعیت اضطراری سلامتی به پایان رسید ، این توجه حتی بیشتر می شود. از آنجا که این مشکل عظیم است و مبارزه با زباله های خانگی باید به عنوان یک اولویت مطلق در ذهن ما باقی بماند.

یکی از سه ایتالیایی بار دیگر از قبل خرید کرده است. کسانی که خریدهای آنلاین دارند اقلیت را ترک می کنند

کالاهای نانوایی فروخته نشده در سطل آشغال انداخته می شود (عکس Jpeg)
کالاهای فروخته نشده از یک نانوایی که در سطل آشغال انداخته شده است (عکس Jpeg)

آنچه در آشپزخانه تغییر می کند

تاکنون در آشپزخانه های ما ، خواه ناخواه ، بسیاری از چیزها تغییر کرده اند. شروع با این واقعیت که وقت بیشتری در آشپزخانه می گذرد: 7 از 10 ایتالیایی “بیشتر از قبل” تلاش کرده اند و 4 از 10 نفر “خیلی بیشتر از گذشته” این کار را انجام داده اند ، گاهی اوقات با لذت در زمان وحشت ، شاید نه فقط توسط كارلو كراكو. اما مهمتر از همه ، تنها 8.3٪ از گزارش Waste Watcher # من در خانه 2020 می مانم که می گویند مواد غذایی بیشتری را دور انداخته اند ، در حالیکه 51.6٪ برعکس عمل کرده اند. آشپزهای قرنطینه میوه تازه (3/52 درصد) ، باقی مانده به طور کلی (9/44 درصد) ، آرد و مخمر (2/43 درصد) ، گوشت قرمز (8/42 درصد) ، گوشت سفید (7/40 درصد) و شیر (4/40 درصد) را دور انداختند.

هرچه زمان بیشتر باشد ، انتخاب عاقلانه تری نیز صورت می گیرد

اثبات اینکه وقت کافی برای کاهش اتلاف غذای خانگی مفید است. افزایش محدودیت های قفل و نگرانی های متناسب اقتصادی ، برخی از مصرف کنندگان را مجبور به خرید بهتر ، ترتیب دادن زایمان و برنامه ریزی وعده های غذایی بدون حوادث غیرمترقبه کرده است. از هر سه ایتالیایی یک نفر بیشتر از قبل خرید می کند و غذا تقریباً همیشه هنگام خرید ترجیح می دهد “آن را به چشم نگاه کند”: کمتر از 1 از 5 ایتالیایی (18٪) 3 از 4 ایتالیایی را به صورت آنلاین (76٪) می خواند) مقصد مرجع سوپرمارکت باقی می ماند. برای معدود افرادی که خرید آنلاین را انتخاب کردند ، از هر دو نفر یک نفر بر روی آمازون یا رقبای نزدیک خود کلیک کردند ، از هر 10 نفر 4 نفر حتی با ماوس به سوپرمارکت مرجع مراجعه کردند ، در حالی که از هر 4 نفر 1 تولیدکننده محلی (24٪) را انتخاب کردند.

اضطراب و افسردگی ، حل و فصل پیوندها: بسته شده در خانه ، یکی از چهار ایتالیایی ضخیم تر از دو کیلوگرم است

مصرف ، قانون پدربزرگ و مادربزرگ ما: هیچ چیز دور ریخته نمی شود یا تقریباً

در هنگام قفل کردن روی ترازو

این قرنطینه ، اعم از قرمز ، نارنجی یا زرد ، در هیچ چیز نمی تواند ما را یکسان بگذارد. حتی در مقیاس ، حتی اگر مقایسه با وزن خودتان شاید کمتر از حد انتظار باشد: 41٪ از مصاحبه شوندگان اظهار داشتند که وزن آنها یکسان است ، 23٪ از آن بیشتر است ، اما بیش از دو کیلوگرم نیست ، در حالی که 25٪ از آن عبور می کنند. همچنین افرادی هستند که وزن خود را از دست داده اند ، از هر 10 نفر ایتالیایی ، کمتر از 1 (8٪) وزن کم می کنند. با این وجود ، این همه گیری زندگی ما را مانند یک جوراب در حال چرخش است و اندازه گیری وزن بدن برای درک چگونگی رابطه ما با غذا ، در گرمای روزهایی که در اکسی مورون فاصله اجتماعی زندگی می کنیم ، کافی نیست. سینتیا Cecheto از دانشگاه پادووا ، Marilena Aiello از دانشکده بین المللی مطالعات پیشرفته در تریست و صوفیا Osimo از دانشگاه لوزان یک مطالعه بر روی افراد بین 18 تا 74 سال در تمام مناطق ایتالیا. یادداشت می کند که “اختلالات گرسنگی” در حین قفل افزایش می یابد. “ما متوجه شده ایم که سطح بالایی از اضطراب و افسردگی ، همراه با کیفیت پایین زندگی و روابط اجتماعی ، منجر به گرسنگی عاطفی بیشتر می شود ، در حالی که سطح بالای استرس منجر به دوره هایی از تمایل اجباری می شود. و این تأثیرات ، که تقریباً 3٪ در هفته های حبس افزایش داشت ، در شرکت کنندگان سالم بدون سابقه بالینی اختلالات خوردن برجسته شد.

زیرا آنها دو برابر کالری مورد نیاز خود را دریافت می کنند

حتی بدون رسیدن به این مازاد ، رابطه ما با غذا به تدریج با گذشت زمان تغییر می کند و قفل کردن فرصتی برای تلاش برای احیای مجدد آن است. “در ایتالیا ، تغییر در عادت های آشپزی خانواده های ما از اوایل دهه 60 آغاز شد. رونق کودک ، مصرف گرایی و شیوه جدید زندگی به سرعت ارزش ، احترام و حتی صرفه جوئی را که در گذشته هنگام غذا خوردن وجود داشت پاک کرد. ” ورود “سه به دو” آغاز پایان بود. در صورت تردید خرید می کنید. “و ما اغلب زیاد و بد می خوریم. در نشست دیجیتالی که توسط فائو و سازمان ملل در ماه سپتامبر ترویج شد ، ما با “زباله های متابولیک” مقابله کردیم ، جلساتی که در آن دو برابر کالری می خوریم ، شاید کالری خالی از مواد غذایی بی ارزش ، که تأثیر منفی بر سلامتی دارد.

جلوگیری و مبارزه با “تقسیم غذا”

به همین دلیل ، روز 5 فوریه می خواهد به جای اینکه آن را خیلی دیر درمان کند ، آموزش هایی را که از هدر رفتن غذا جلوگیری می کند ، گسترش دهد. این قفل به ایتالیا کشیده می شود ، که سگر آن را “تقسیم غذا” می نامد: تفاوت بین کسانی که می توانند غذا بخرند و کسانی که نمی توانند. و اگرچه خرابکاری های سالمی که در این زمان ها انجام می شود و نه پیشنهادی که توسط MasterChef انجام شده است ، ممکن است ما را به مسیرهای آموزش خانه داری عاقلانه بازگرداند ، اما باید مراقب باشیم که دچار سو تفاهم نشویم: “این بسیار فوری است” پروفسور در سیاست های کشاورزی ، “اگر ما غذای اضافی را دور نریزیم و آن را تولید نمی کنیم ، می تواند ما را با کسانی روبرو کند که دیگر آن را ندارند ، اما نباید خودمان را فریب دهیم که فقر غذایی فقط با بازیابی مواد باقیمانده قابل کنترل است. ، مهم نیست که آنها چقدر غول آسا هستند. ریشه کن کردن گرسنگی در ایتالیا و سراسر جهان مشکلی است که اقتصاد و مدل توسعه جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد. هاکلبری فین گفت: “هیچ هسته ای برای به اشتراک گذاشتن وجود ندارد.” تام سویر در خارج از کشور. باید ببینیم از شوخی او چه تعبیر می کنیم.

25 ژانویه 2021 (تغییر در 2 فوریه 2021 | 09:08)

© پخش مجدد ذخیره شده است



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *