معمولاً گوشت را در کجا نگهداری می کنید؟ محصولات لبنی چطور؟ اگر هرگز به آن فکر نکرده اید ، زمان آن است که شروع به انجام آن کنید ، زیراسازماندهی مناسب یخچال به شما در کاهش ضایعات و بهینه سازی هزینه ها کمک می کند. در ایتالیا ، طبق گزارش ناظر پسماند آخرین لحظه 2020 ، میانگین هزینه هفتگی پسماندهای غذایی خانگی 4.91 یورو و در مجموع حدود 6.5 میلیارد است. اگر شما آن را با 6.6 یورو در هفته و در کل 8.4 میلیارد در سال 2019 مقایسه کنید ، رقم راحتی – منهای 25 درصد – اما کافی نیست. ایناهاش اقدامات احتیاطی ساده – مانند تغییر موقعیت بطری شیر زیرا نادرست ترین موقعیت درب یخچال است – اساسی می شود نه تنها برای مدیریت ذخایر غذایی ، بلکه همچنین برای حفاظت از محیط زیست. اگر نمی دانید از کجا شروع کنید ، ما راهنمای یخچال و فریزر را به شما پیشنهاد می دهیم که توسط متخصصان موسسه Good Househouse انگلیس تهیه شده است و دقیقاً آنچه را که باید در هر قفسه از بالا به پایین با توجه به دما نگه دارید ، توصیف می کند. همچنین بخوانید: انجماد غذا ، قوانین متخصص برای جلوگیری از رایج ترین اشتباهات ؛
نحوه تهیه کمد در مواقع اضطراری و آنچه در سوپرمارکت خریداری کنید.
غذاهای منقضی شده: بدون شک ، که حتی بعد از ماهها (و بعد از آن) قابل خوردن است.
از تخم مرغ گرفته تا اسفناج ، 10 ماده غذایی که نباید در مایکروویو پخته شوند.
زباله های غذایی ، برچسب های آگاهانه برای مبارزه با آن ؛

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *