هوایی ، نرم ، زیبا. راز؟ خمیری که آن را بالا و فوق العاده نرم می کند. هنوز خوشمزه است قابل هضم. ضیافتی برای چشم ها وقتی پای میز می آید. با یک مزیت بزرگ: علاوه بر اینکه بسیار سبک است ، آماده می شود بدون شیر و کره (به جز مقدار کمی که برای روغن کاری تابه لازم است). من آن را دوست دارم زیرا این یک کیک خانگی کلاسیک ، آرامبخش و آرام بخش است که از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود. بدون بهانه ، این یک دستور العمل سریع و آسان است ، ایده آل حتی برای کسانی که تجربه کمی دارند با شیرینی
همچنین بخوانید: «دستور تهیه پای سیب کارامل شور» «پای سیب پترونیلا ، اولین ویرایشگر غذا در کوریره»؛ پای کره سیب ، یک دستور العمل آسان و آسان

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *