هفته روانگردان رستوران های تورین: جمعه زرد ، شنبه و یکشنبه نارنجی ، دوباره دوشنبه های زرد. طبق آخرین شایعات ، در هفته 18 ژانویه در معرض خطر بازگشت به قرمز است. شاخص Rt را سرزنش کنید که در آخرین نظارت منطقه ای در 0.95 متوقف شد. در زیر 1 ما در نوار زرد باقی مانده ایم ، اما حتی افزایش کمی به دلیل تعطیلات کریسمس ، منطقه را به منطقه قرمز هدایت می کند. نتیجه: بخش خوبی از بارها و رستوران ها درب خود را در روزهای زرد که می تواند برای ناهار تا ساعت 18:00 کار کند ، حفظ می کنند.

دیگر نمی توانیم از این گشایش های دوره ای پشتیبانی کنیم – Fulvio Grifa ، رئیس Fiepet-Confesercenti و صاحب سه شرکت می گوید – به نظر می رسد دولت هیچ ایده ای در مورد راه اندازی یک رستوران ندارد. گرم شدن اتاق ، انتخاب منو ، تماس کارکنان ، سفارشات خرید همه اقداماتی است که نیاز به برنامه ریزی دارد. ما هزاران یورو برای کالاهایی هزینه می کنیم که مجبور می شویم آن را دور بریزیم. در ماه دسامبر مجبور شدم 2 هزار یورو غذای فسادپذیر بدهم. یک سال و نیم پیش ، رستوران داران صبر خود را از دست دادند: این همه گیری همه را متعجب کرد ، اما دولت هیچ بهانه ای ندارد. یک برنامه استراتژیک مورد نیاز است ، پیام ها دیگر معتبر نیستند. همین دیروز – نتیجه گیری گریفا – من 150 روز اختتامیه را در 11 ماه جشن گرفتم. ناپایدار

آلبرتو فل ، صاحب رستوران Eragoffi ، با این نظر موافق است. برای بازگشایی ، ما باید پیشنهاد خود را تحریف کنیم ، ما توانایی کل تیم کاری را نداریم. ناهارها ، بین نبود گردشگر و کار هوشمندانه ، درآمد ندارند. پس از جنجال در مورد تعطیلی کریسمس ، سال جدید با همان ستاره های قبلی آغاز می شود: با این سیستم ، باز کردن یک شرط از دست رفته – می گوید روبرتا ایسگر از محلی Scalo Pi – هزینه های آن بیشتر از درآمد است و مردم هنوز ترس دارند. شما بهتر است بسته بمانید. نه چندان فروشگاه: برای آنها در هر افتتاحیه ، به لطف فروش ، یک فرصت.

9 ژانویه 2021 | 20:07

© پخش مجدد ذخیره شده است



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *