2021 برای فائو است سال بین المللی میوه و سبزیجات. فراخوان سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد ، در جهان ، “نیاز به بهبود – از طریق نوآوری و فناوری – تولید مواد غذایی با سالم سازی و پایداری آن وجود دارد.” همچنین اقدام فوری برای کاهش تلفات و اتلاف مواد غذایی. در میان بسیاری از اقدامات نهادی ، داوطلبان و افراد نیز برای تجدید دانش و مصرف میوه و سبزیجات به ایتالیا نقل مکان می کنند. حتی از گونه های کشت نشده ، که برای عموم مردم کمتر شناخته شده است ، مانند سبزیجات و میوه های وحشی: به طور خلاصه ، تمام گیاهان خوراکی ، میوه ها و سنگهایی که در طبیعت یافت می شوند. و چه کسی بهتر از الئونورا ماتارسه – “آشپز وحشی” ، که پیانتا 2020 سال گذشته درباره آن نوشت (اینجا را بخوانید) ، با ارائه تحقیقات ، جمع آوری و توزیع باور نکردنی خود ، می تواند در مورد آن فکر کند؟ الینور توضیح می دهد: “ما چند روز پیش با قرص هایی برای اطلاعات و انتشار در مورد نكات مهم برنامه FAO شروع كردیم.” در عین حال ، ما برای زندگی و توجه بیشتر به محیط پیرامون خود نوعی “دکالوگ” آماده کرده ایم. ”

Eleanor Matarese در حال جمع آوری گل و گیاهان (عکس توسط Ghinfanti)
Eleanor Matarese در حال جمع آوری گل و گیاهان (عکس توسط Ghinfanti)

از برق تا کشاورز طبیعی

او با او در پروژه Alessio Gennari شرکت تعاونی کشاورزی Terre di San Secondo همکاری کرد. آلسیو قهرمان مشهور دیگری در این بخش است: 14 سال پیش وی حرفه برق را ترک کرد و در یک رشته تخصصی در علوم طبیعی ثبت نام کرد ، متخصص در تعامل بین گونه های زیستگاه های مختلف که اکوسیستم های کره زمین را تشکیل می دهند. وی سپس شرکت خود را در مناطق کم آب و هوای پارما افتتاح کرد (جایی که وی اصول کشاورزی طبیعی را که توسط Masanobu Fukuoka ، گیاه شناس و فیلسوف ژاپنی که کشت می کرد ، بکار برد و اکوسیستم کشاورزی را برای “خودتنظیمی” ترک کرد) برای مدتی ، جناری سبزیجات ویژه بسیاری را تهیه کرد در مزرعه خود ، او بیش از 700 گونه باستانی و نادر از گونه های گیاهی بسیار خاص رشد می کند ، و اخیراً توسط کارلو کراکو فراخوانده شد تا بخش کشاورزی شرکت دانه و میوه خود را اداره کند ، که اکنون النور ماتارسه است او معروف ترین علوفه ایتالیا است ، او برای زندگی در کوهستان ، در یک اقامتگاه بزرگ تاریخی در نزدیکی وارسه ، در نزدیکی مرز سوئیس ، تصمیم گرفته است: در بشقاب خود ، شما مجوز نیاز دارید “(ادامه خواندن بعد از پیوندها)

با هم ، النور و آلسیو ، دو متخصص عالی علوفه – شیوه جستجو و جمع آوری گیاهان ، میوه ها ، انواع توت ها ، برگ ها ، قارچ ها ، ریشه ها و گیاهان آبزی – Decalogue (در اینجا ده نکته) را تعریف کرده اند. آیا نکات کلیدی دارید؟ برای مبتدیان ، اگر قفل اجازه می دهد ، بیرون از خانه در مناطق سبز ، در میان تخت گل ها ، پارک ها و حومه شهر قدم بزنید: می توانید با چشمان تازه مشاهده کنید نکات اینستاگرام یا آشپز وحشی فیس بوک) یک برگ خاص ، گلی که قبلاً ندیده اید ، یک درخت باشکوه … و حتی ممکن است خوراکی باشند. و سپس میوه و سبزیجات را از کشاورزان خریداری می کنید: “ارگانیک اکنون منسوخ شده است: مطمئناً یک کشاورز در نزدیکی خانه شما وجود دارد” ، یا اشاره به شخصی که می تواند سبزیجات خود را از طریق نزدیکترین گروه خرید به خانه شما برساند (گاز ) ، به طور طبیعی ، مخصوصاً به صورت فصلی ، بدون آفت کش ها غذا بخورید. شما به سلامتی ، کیف پول و طعم و مزه دست خواهید یافت ”

آلسیو جناری در مزرعه خود در منطقه پارما: او 700 گونه باستانی پرورش می دهد
آلسیو جناری در مزرعه خود در منطقه پارما: او 700 گونه باستانی پرورش می دهد

قرص های خوشمزه در شبکه های اجتماعی

“ما قصد داریم قرص های توزیع شده در شبکه های اجتماعی را با ارائه – علاوه بر نکات برنامه FAO – دستورالعمل ها ، روش های ترمیم بذر ، توجه به روش رشد ، جمع آوری ، تهیه – گسترش آشپز وحشی – گسترش دهیم. اضافه کردن جزئیات تحصیل “(اولین کارگاه خودجوش گونه ها توسط پدر برای دبیرستان برایانزا آماده می شود) آلسیو همچنین رئیس مانا ارگانیک، انجمنی که به حفاظت از بذر گونه های در معرض خطر و انقراض و انواع خاص آن می پردازد. و مزرعه Eleonora Matarese – پیک نیک – به زودی به انجمن می پیوندد – علاوه بر حفاظت از گونه های خود به خود – Cuoca Selvatica شروع به پرورش گونه های خاصی می کند.

کتابی با چهار دست

مسلماً ، برای انتشار بیشتر دانش و استفاده از گیاهان خود به خود و میوه های وحشی در بین عموم مصرف کنندگان ایتالیایی ، اصرار بر گسترش فرهنگ گیاه شناسی ضروری خواهد بود. و شاید بر امکان بازسازی “حلقه گمشده” بین گونه های خود به خود و کشت شده تأکید شود. النورا و آلسیو علاوه بر ارائه اطلاعات در شبکه های اجتماعی ، در حال نوشتن کتاب چهار دست در مورد “جنگل مواد غذایی” (انتشارات نادر با این موضوع ، در ایتالیا ، با قدمت حدود سی سال) هستند: چالشی که به خوبی در برنامه جای می گیرد از FAO برای سال بین المللی میوه و سبزیجات 2021 (IYFV2021) ، که ، همانطور که سازمان ملل می گوید ، “یک فرصت منحصر به فرد برای افزایش آگاهی از نقش مهم میوه ها و سبزیجات در تغذیه ، ایمنی مواد غذایی و سلامت انسان و سیاره است.”



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *