شکار طلا در مگودو ، یک جزیره کوچک (و بسیار ضعیف) در مالدیو در فاول فاول کشف شد. در سواحل طلایی ، جریان دریا کهربا را به ارمغان آورده است ، ماده ای بسیار معطر و یکی از بهترین عطرهای حیوانی ، همیشه مورد تقاضای زیاد و یکی از دلایل شکار نهنگ اسپرم. به ویژه مهمترین خاصیت کهربا ، رفع بو است ، به همین دلیل از این ماده به عنوان ماده اصلی سازنده عطرها استفاده می شود. امروزه کهربا فقط از جانوران در ساحل یا از بلوک های واقع در سواحل اقیانوس ها بدست می آید. نادر بودن محصول طبیعی و افزایش تقاضا برای این دسته از رایحه های صنایع آرایشی باعث شده محققان به سمت گزینه های نیمه مصنوعی و مصنوعی روی بیاورند.

در آتل

در دانشگاه مگودو ، بیکوکا ده سال است که در مرکز مارکه آزمایشگاه دارد (https://marhe.unimib.it)، به کارگردانی بوم شناس پائولو گالی ، یک مرکز تحقیقات مرجع امروز برای محققان از دانشگاه های برجسته جهان. این جزیره ، 800 نفر در آن ساكن هستند كه ارتباط نزدیكی با تیم محققان برقرار كرده اند: آنها کسانی هستند كه با ما تماس گرفتند و در مورد یافته ها به ما گفتند – دیوید Seveso بوم شناس و محقق می گوید – زیرا در این ماه های قفل ما نمی توانستیم حضور داشته باشیم در جزیره هستند و آنها نگهبان مرکز هستند. به مدت ده سال روابط خوبی با جامعه برقرار شده است ، ما همچنین آنها را در فعالیت های تعلیمی گنجانده ایم. و این یک دختر محلی بود که از طریق شبکه های اجتماعی در مورد این کشف برای ما نوشت. وی همچنین از ما خواست که آن را در آزمایشگاه خود تجزیه و تحلیل کنیم. به ندرت کهربا به ساحل می رسد. ناتانیل فیلبریک فضا را به کهربا اختصاص داده است قلب اقیانوس – غرق شدن یک کشتی صید نهنگ در اسکس ، نوامبر 1820. نهنگ در اسکس توسط یک نهنگ غول پیکر اسپرم غرق شد ، که او بدنبال چربی در سر بزرگ و عنبرش تعقیب کرد. و این آغاز یک ادیسه وحشتناک ، 78 روز در اقیانوس ، برای ملوانان بود.

کهربا

آمبرگ یکی از بهترین رایحه های اصلی حیوانی است که توسط دستگاه گوارش نهنگ اسپرم تولید می شود و در آن به صورت تجمع در روده ها تجمع می یابد. این چرخه های بزرگ از نرم تنان سفالوپود تغذیه می کنند ، حیواناتی با منقاری شاخی قابل هضم که قادر به التهاب روده های شکارچی هستند ، که یک ماده جاذب ترشح می کند که به سرعت در اطراف منقار نرم تنان سفت می شود و هر گونه تحریک را تسکین می دهد. این جرم جامد کهربا است. در معرض آفتاب قرار می گیرد ، خشک می شود ، خاکستری می شود و عطر و طعم خوشمزه تنباکو و بافت مومی مانند به دست می آورد.

30 ژانویه 2021 (تغییر در 31 ژانویه 2021 | 10:07 صبح)

© پخش مجدد ذخیره شده است



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *