از جانب مولر تورگائو به Nero d’Avola، عبور از کنار Gewürztraminer است آب مروارید. تعداد بیشتری شراب سازی در ایتالیا شرط بندی می کنند شراب وگان، تا حدی که تولید امروز ادامه دارد چندین میلیون بطری: صادرات آن عمدتا به اروپای شمالی انجام می شود ، جایی که فلسفه “وگان” در جهان الکل نیز گسترده است. اگرچه این تولیدات در کشور ما نیز رواج دارد ، اما محصولات بسیاری وجود دارد دوستداران شراب کمتر متخصصی تعجب می کند که “وگان” بودن یک شراب به چه معنی است. پاسخ به هیچ وجه بی اهمیت نیست. اگر چه شراب روشن است در حال حاضر یک محصول گیاهی استبرای تولید آن ، شراب سازان نیز نیاز دارند آلبومین، کازئین است ژلاتین، یعنی تصفیه کننده ها این روندی است که به آن اشاره می شود شراب را تثبیت می کند – سفید ، قرمز و صورتی – مواد معلق را از بین می برد تا بیشتر شود روشن. با این حال ، شراب های گیاهخواری از جز of منشأ حیوانی استفاده نمی کنند: به لطف استفاده از فن آوری و استفاده در صورت لزوم از عوامل ریز فسیلی – مانند پودر سنگ – یا ساخته شده با عصاره های گیاهی. در حال حاضر ، هیچ استاندارد بین المللی واحدی وجود ندارد: بنابراین هم کسانی که خود را تأیید می کنند وجود دارند و هم کسانی که به اشخاص ثالث اعتماد می کنند.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *