“ساملیه از فرانسه آمده است خوشمزه تر، “رئیس حیوانات پاکت” که کالاها را کنترل می کند. سپس از آن برای انتخابات استفاده می شود ، به نقشی که در فرانسه با رستوران متولد شده است. اما قدیمی ها قبلاً داشته اندداور bibendi که شراب ریخت ». این تعریف از کتاب درسی در اولین درس از سطح اول دوره سوملیه آورده شده است ، که امروز کسی است که بطری ها را می داند ، می گوید و انتخاب می کند (برای رستوران ها ، برای شرکت ها ، به عنوان یک مشاور مستقل). چهره مد روز در سال های اخیر ، به لطف اشتیاق رو به رشد برای نوشیدن خوب ، به ویژه جوانان و هاله ای جذاب که این جهان گرفته است. در حقیقت ، همانطور که معلمان دوست دارند تکرار کنند ، عنوان سوملیر فقط یک نقطه شروع است: زمینه شراب بزرگ است ، شما هرگز یادگیری را متوقف نمی کنید. و سپس موضوع کار باز می شود: اگرچه بسیار مورد جستجو و مدیریت فزاینده ای است ، در ایتالیا این حرفه تنظیم نشده است. این در قرارداد ملی گردشگری و مسسات عمومی (“کسی که دانش دقیق و کاملی از انواع شرابهای ملی و خارجی دارد”) و صنعت هتلداری ظاهر می شود ، اما آموزش و مدارک تحصیلی به افراد خصوصی اعطا می شود ، انجمن های شناخته شده ای که پس از سه سطح دوره و امتحان قبولی. با گذشت سالها ، این موسسات تکثیر می شوند ، به همین دلیل ساملیه همیشه محل تحصیل خود را مشخص می کند. با پیش بینی انضباط رسمی در این حرفه ، رزرو دروس در حال افزایش است: بسیاری از علاقه مندان در واقع برای سرمایه گذاری در وقت و پول خود سرمایه گذاری می کنند تا بفهمند چه چیزی در پشت بطری قرار دارد. در اینجا یک راهنمای سریع در مورد نحوه پیمایش در مسیرهای مختلف ، اغلب دیجیتال ، آورده شده است. بنابراین frangino e گریدون آنها دیگر هیچ رازی نخواهند داشت. و مهمتر از همه ، شما قادر خواهید بود از تلاش کسانی که تولید می کنند قدردانی کنید.

همچنین بخوانید روند شراب ، آنچه در سال 2021 می نوشیم
همچنین نحوه خرید شراب با کیفیت در سوپرمارکت را نیز بخوانید

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *