در ابتدای هر سال از خود می پرسیم: در ماه های آینده چه چیزی می خوریم؟ روند جهانی غذا چگونه خواهد بود؟ پاسخ معمولاً شامل مواد عجیب و غریب (از بامیه گرفته تا ماش) و عجیب و غریب مانند “شراب های کنسرو شده” است که هنوز در ایتالیا صید نشده است. با این حال ، سال 2020 صنعت رستوران را در سراسر جهان آزمایش می کند و زنجیره تأمین مواد غذایی را مجبور کرده است که در مورد پیش بینی های سال 2021 کمی سبک تر از حد معمول فکر کند. نه فقط روندها ، بلکه مانند انقلاب های کوچک سیستمی به نظر می رسند. از “شبح” ، تولد آشپزخانه “شبح” (آشپزخانه ارواح) ، که بدون نیاز به مکان برای تولید مواد غذایی برای خرید ، برای خرید آنلاین به طور مستقیم از مزارع تولید می کنند ، این چیزی است که در ماه های آینده خواهیم دید.

همچنین بخوانید چه چیزی در سال 2021 می نوشیم

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *