عفونت Sars-CoV-2 همچنین می تواند اثرات منفی بر وزن بدن و وضعیت تغذیه ای بیماران داشته باشد. بنابراین مهم است که بیماران از ابتدای عفونت تا بهبودی در این زمینه تحت مراقبت دقیق قرار گیرند ، در صورت لزوم مراقبت های حمایتی انجام می شود. این نتایج یک مطالعه ایتالیایی است که در Irccs San Raffaele در میلان انجام شده و اخیراً در مجله علمی منتشر شده است مراقبت تغذیه ای.

پژوهش

محققان داده های بیش از 200 بیمار را با تشخیص تایید شده Covid-19 ، که در آوریل و مه 2020 از بخش پزشکی داخلی یا بخش اورژانس مرخص شده اند ، تجزیه و تحلیل کردند و یک ماه بعد بررسی شدند. نتایج تجزیه و تحلیل نشان می دهد که 7/54 درصد در معرض سو of تغذیه و 6/6 درصد دچار سو تغذیه هستند. تمام بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه وضعیت تغذیه ای ضعیف تری داشتند و به طور کلی حدود 30٪ بیش از 5٪ از وزن اولیه بدن خود را از دست دادند.

کاهش وزن

کاترین کونته ، نویسنده اصلی این مطالعه و اکنون استادیار طب داخلی در دانشگاه تلماتیک سان رافائل در رم ، توضیح می دهد که چندین مکانیسم می تواند در کاهش وزن و سو mal تغذیه در بیماران مبتلا به Covid-19 نقش داشته باشد. کاهش وزن با التهاب شدیدتر ، عملکرد ضعیف کلیه و طولانی تر شدن بیماری همراه است.

سوnut تغذیه

این مشکل همچنین افراد مبتلا به چاقی یا اضافه وزن را تحت تأثیر قرار داده است ، زیرا سو mal تغذیه نه تنها با کاهش وزن بدن ، بلکه با تغییر در ترکیب بدن و کاهش توده عضلانی نیز تعیین می شود. همانطور که توسط دستورالعمل های بین المللی پیشنهاد شده است ، پیشگیری ، تشخیص و درمان سو malتغذیه باید در هنگام درمان افراد مبتلا به ویروس کرونا ویروس جدید Sars-CoV-2 در نظر گرفته شود ، به خصوص اگر آنها مدت طولانی در بیمارستان بستری شده اند یا تحت مراقبت های ویژه هستند ، تأکید می کند مائوریتزیو موسکاریتولی. رئیس انجمن تغذیه بالینی ایتالیا. و متابولیسم

افزایش عوارض

در حقیقت چندین مطالعه نشان داده است که سو mal تغذیه نسبت به Covid-19 با پیش آگهی بدتر و افزایش عوارض و مدت اقامت همراه است. بر اساس مطالعه ای که توسط انجمن رژیم های غذایی و تغذیه بالینی ایتالیا انجام شده است ، یک روش عملی خاص برای مدیریت تغذیه در نیمی از بخش های Covid در بلغارستان ایجاد نشده است. از نمونه ای از حدود 250 متخصص بهداشت ، پزشكان و متخصصان تغذیه مصاحبه شده ، فقط 45٪ موفق شدند (در مارس-ژوئیه 2020) توصیه های مشترک بین المللی را كه ارائه می دهند ، هم در بخش بیمارستان عادی و هم در مراقبت های ویژه ، برای غربالگری بیمار در 48 ساعت اول تجویز و شروع درمان مناسب تغذیه ای در اسرع وقت.

در خانه

و این مشکل می تواند کسانی را که قادر به درمان عفونت Sars-CoV-2 در خانه هستند ، بخورند ، کم و ضعیف غذا می خورند زیرا خسته یا ناکافی هستند ، بنابراین از دست دادن توده لاغر را تحت تأثیر قرار می دهند. یا به دلیل اینکه تغییر در بو و طعم و همچنین خستگی و استرس روانی می تواند بر مصرف غذا تأثیر منفی بگذارد. بسته شدن در خانه می تواند فعالیت بدنی را محدود کند و منجر به کاهش توده عضلانی و قدرت شود ، که می تواند اثرات منفی مختلفی داشته باشد – نتیجه می گیرد Muscaritoli. به خصوص در افراد میانسال و سالخورده ، حتی دوره های کوتاه استراحت در بستر باعث کاهش قابل توجهی در سنتز پروتئین عضله با از بین رفتن توده عضلانی اسکلتی می شود. از پزشک خود در مورد نحوه نگهداری کافی کالری ، پروتئین و مایعات در تمام مراحل بیماری راهنمایی بخواهید ، بنابراین برای کسانی که در خانه مدیریت می شوند نیز مهم است.

8 ژانویه 2021 (تغییر 8 ژانویه 2021 | 19:00)

© پخش مجدد ذخیره شده است



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *