آنها خستگی ناپذیر کار می کنند ، اما اگر یک کوکی کمی معیوب ببینند ، آن را می خورند ، لبخند می زنند ، و یک کنترل کیفیت خاص اما بسیار دقیق را توصیف می کنند. وی فدریکا پیکی ، مربی و هماهنگ کننده آزمایشگاه 10 ، سکوی پرشی در فابریانو برای کار 30 کودک معلول است. این آزمایشگاه که توسط شرکت تعاونی Castelvecchio ترویج می شود ، Forno 10 را نیز در سال 2021 افتتاح خواهد کرد ، یک کارخانه بیسکویت که از قبل بسته بندی های کریسمس را ارائه می دهد. توت هایی با پرتقال ، دارچین و جوز هندی ، اما همچنین پیراشکی با آویز و حتی کنیستر با چیپس شکلات. دستور العمل ها و تهیه ها توسط یک قنادی از گوالدو تادینو ، ماسیمیلیانو گویدوبالدی است که قبل از پیشنهاد دریغ نکرد: آموزش هنر شیرینی سازی. پیکی توضیح می دهد ، والدین اغلب به فرزندان خود اعتماد ندارند که به اجاق گاز نزدیک شوند.

از طرف دیگر ، آشپزخانه یک محیط ایده آل برای یادگیری و رشد است: کار محاسبه لازم است ، مشارکت با پسر دیگر ضروری است ، همانطور که نیاز به کمک گرفتن از کسی است. تسلط خود یک چالش است ، از ورز دادن تا شناختن سازهایی مانند میکسر سیاره ای یا تایمر. داستان بین آشپزخانه و Laboratorio 10 یک داستان عاشقانه طولانی است. از زمان تأسیس آن ، دو سال پیش ، مربیان به کودکان پیشنهاد داده اند که از جمله سایر موارد ، دوره های آشپزی را نیز بگذرانند. همکاری با Marchese del Grillo ، یک موسسه در Marche ، بلافاصله برقرار شد و برخی از اسرار آشپزها و نحوه سرو در اتاق غذاخوری را فاش کرد. تجربه حضوری و عملی شکلات Mencarelli را در استان آنکونا و همچنین یک دوره آموزشی در پروجینا را از دست ندهید. یک بار در نزدیکی Laboratorio 10 این فرصت را به جوانان می دهد که در روز پایانی خود با بارمن یک قهوه بنوشند. ما ترجیح دادیم ، تا زمانی که کووید اجازه می داد ، پسران به جای اسکان آنها در محل کار ، افراد حرفه ای را در محل کار خود بشناسند. پیکی می گوید ، آنها باید خود را در دنیای خارج غرق کنند. یک تیم بزرگ در میان افراد حاضر در آزمایشگاه 10 تشکیل شده است ، که در آن کوچکترین فقط 18 سال و بزرگترین 34 ساله است. مردان و زنان ، ایتالیایی ها و خارجی ها ، هر روز درب دوره انتخابی خود را می زنند و حاضر. به خصوص پنج جوان بیشتر علاقه مند به شیرینی می شوند. تا اینکه آن را به عنوان یک شغل تصور می کنم. در آن لحظه ، ایده Forno 10 متولد شد ، امروز خیابان و شماره خانه کارخانه بیسکویت مشخص شده است.

اولین نتایج برای تعطیلات پخته شد ، اولین آزمایشات پیچیده شده در مقاله معروف Fabriano، به تأمین کنندگان هشدار داد. اما بیشتر از همه تمایل پسرانی است که در پایان ماه حقوق خود را از کار خود دریافت می کنند. این کار می تواند انجام شود زیرا ، همانطور که یکی از آنها ، دانیل ، می گوید ، در زندگی شما باید به خودتان بدهید و چیزهایی را برنده شوید ، و به گفته سرجیو ، دسرهای ما بهترین هستند زیرا بیسکویت های خانگی چیز دیگری هستند. یک فرصت مشخص برای آینده: آنها پسران از یک گروه سنی هستند که در منطقه خاکستری باقی می مانند. برای همه جوانان ، اما به ویژه برای آنها ، بعد از دبیرستان خلا وجود دارد. برخی موفق به گذراندن دوره های کارآموزی می شوند ، اما بسیاری از آنها در خانه می مانند و هیچ کاری انجام نمی دهند. این افراد می توانند استعداد خود را پیدا کنند و استقلال خود را بر اساس آن ایجاد کنند. این را اسامه ، پسری 20 ساله با ویلچر که با دستان آردپاشی شده برای دنیای کار آماده می شود ، تأیید می کند: هیچ چیز غیرممکن نیست.

6 ژانویه 2021 (تغییر از 6 ژانویه 2021 | 17:18)

© پخش مجدد ذخیره شده است



دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *